CASAL

Benvolgudes famílies,

En aquest apartat de la web anirem informant de les activitats que farem durant el casal, aspectes de funcionament a tenir en compte i el que cal portar cada setmana per desenvolupar les activitats.

Els nens i nenes han de venir el més cómodes possible. Cal dur una petita motxilla amb l'esmorzar, la crema solar ( marcada amb el nom) i una gorra. Aconsellem dur calçat obert i d'aigua, ja que probablement fem activitats amb aigua i si ens mullem. Els dies que marxem a fer excursió de proximitat podràn dur vambes o calçat més resistent.

Aquesta cinquena setmana estem a l'oceà Atlàntic. Tenim una sortida a Airanatura amb el grup de P3 a 1r el dimarts dia 24. Allà hi passarem tot el dia. El grup de grans farà dijous piscina a Riells i divendres farem la cloenda del casal amb activitats organitzades pels grans i una sopresa final.

Aquí trobareu el full informatiu d'aquesta setmana on explica tot el que cal saber i el que cal portar aquests dies.

 

Aquí us deixem el menú d'aquesta cinquena setmana de casal.

Recordeu que per les sortides cal dur la samarreta del casal i que podeu seguir tota la informació mitjançant el canal de Telegram CASAL ESTIU PALLEROLA per on us mantindrem informats de tot el que fem i el que farem.

Us deixem el telèfon de contacte per resoldre els dubtes que tingueu o vagin sorgint durant aquestes setmanes:

JORDI: 648635357

Gràcies