Inici

INSTITUT ESCOLA PALLEROLA ..... INSTITUT ESCOLA PALLEROLA.....INSTITUT ESCOLA PALLEROLA ..... INSTITUT ESCOLA PALLEROLA ..... INSTITUT ESCOLA PALLEROLA ..... INSTITUT ESCOLA PALLEROLA ..... INSTITUT ESCOLA PALLEROLA ..... INSTITUT ESCOLA PALLEROLA..... INSTITUT ESCOLA PALLEROLA ..... INSTITUT ESCOLA PALLEROLA ..... INSTITUT ESCOLA PALLEROLA ..... INSTITUT ESCOLA PALLEROLA .....

Què és l’AFA?

L’AFA és l’entitat que agrupa a les famílies de l’IE Pallerola de Sant Celoni per a la defensa dels seus interessos en tot allò que fa referència a l’educació dels nens i nenes i col·labora en el funcionament del centre.
És una entitat constituïda com associació sense ànim de lucre, inscrita en el Registre d’Associacions de la Generalitat. Forma part de la FAPAC, està regulada per uns estatuts i s’organitza a través de: La Junta Directiva i l’Assemblea General.
L'objectiu fonamental de l'AFA és contribuir a la millora de la qualitat de l'ensenyament que reben els nostres fills i filles.

Algunes de les tasques que es fan són:

  • Promoure la participació de pares i mares dels alumnes: Castanyada, Xocolatada per Nadal, Jocs Florals, Festa Setmana Cultural, Colla Gegantera…
  • Promoure la representació i la participació dels pares i mares dels alumnes en el Consell Escolar.
  • Col·labora en les activitats educatives, organitza i gestiona les activitats extraescolars i el menjador de l’Escola.
  • Venda de roba i llibres de text.
  • Col·labora en el Projecte per a la Reutilització i Socialització de llibres.
  • Ajuda al finançament d’aquelles activitats o equipaments que el centre necessita: Festa de l’Escola, Biblioteca d’Anglès, samarretes per als Jocs Esportius i Fem dansa, l’autocar per participar a la Cantània, un mirall per fer ball, projecte de robòtica.

Qui és de l’AFA? 
L’Associació està formada per les famílies que s’han inscrit com a sòcies. L’actual Junta està formada per una presidenta: Pilar Herrero, secretària: Sílvia Jubany, tresorer: David Sànchez, a més, hi ha els vocals que formen diferents grups de treball. La quota, que es paga per família, és de 18€.

Horari d’atenció de l’AFA:  dimarts i dijous de 17h. a 18h.

                                          de dilluns a divendres de 9h. a 10h.

Contactar: Telèfon: 93 867 18 02  e-mail: afa@escolapallerola.cat